Beskrivelse

Vi kører lige nu et crazy kampagnetilbud:

3 timers forkælelse i ét af vores fotostudier. 1 times styling af professionel makeup artist før din fotografering. Der vil både blive lagt makeup og sørget for hårstyling. Derefter 45 minutters fotosession, hvor én kvindelig fotograf vil guide dig fra start til slut. Til sidst én gennemgang af billederne. Her får du fremvist 20-40 forskellige billeder. Du udvælger selv de 10 bedste, som bliver redigeret og printet til dig i størrelsen 16×21 cm. De bliver derudover leveret i et lækkert album, så det nemt kan gives videre som gave, eller gemmes i skuffen, uden at billederne bliver ødelagt. De valgte billeder kommer også til dig digitalt, i en høj opløsning, at du både kan bruge dem digitalt, men også printe dem efterfølgende. I lige de størrelser der ønskes.

Hele denne oplevelse til en vild pris på kun 3.750 kroner! Du sparer altså 2.900 kroner i fht til normalprisen. Tilbuddet er gældende ved køb af gavekortet, her på hjemmesiden, inden den 08.11.2020 – Så skal du sikre dig årets julegave allerede nu? Så finder du den lige her!

Efter køb af gavekortet, kommer det til dig på din mail inden for 48 timer. Gavekortet er gyldigt i 1 år efter købsdato. Fotograferingen foregår, efter eget valg, i København, Slagelse eller Vejle, hvor vores studier er beliggende. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 8.30-16.00.

Har du yderligere spørgsmål, så henvend dig her: kundeservice@poze.dk