– Lad højlys og skygge danne rytmen omkring din krop

hr

Giv dig selv en boudoir fotografering hos os og overrask samtidig dit livs udkårne med elegante og eksklusive billeder, som vil udstråle sensualitet og personlighed. Mange kvinder får lavet pikante og sensuelle billeder for at udfordre sig selv og for at få en grænseoverskridende, god og sjov oplevelse. Vær stolt af dine kvindelige former og vis din smukke og feminine glød frem på billeder. Du vil udfordre og udforske dig selv.

Om fotograferingen

Vi vil give dig en oplevelse i topkvalitet, og vi sørger for, at du er tryg i vores studie, som er omgivet af rolige og afslappende omgivelser. Vores erfaring inden for boudoir fotografering giver dig mulighed for at få nogle stemningsfyldte billeder, som viser din dynamiske og sensuelle personlighed frem.

Det er vores job, som fotograf, at skabe en god, behagelig og hyggelig stemning, så du føler dig tryg foran kameraet. Når du er afslappet og nyder din fotografering, har vi mulighed for at fange din personlighed og glød på billeder.

Hvad er boudoir?

Boudoir handler om kunst og om udfoldelse af den kvindelige krop. I boudoir finder vi kvindens fysiske og indre skønhed frem på en sensuel og kunstnerisk måde. Boudoir handler om, at du som kvinde udforsker din krop, føler dig selvsikker og befriet fra hverdagens rammer. På den måde skaber du nogle sanselige og sensuelle boudoir billeder.

Boudoir billeder handler derfor ikke kun om kroppen, men også om at vise din personlighed, stemning og glød.

Hvad skal jeg have med?

Der sættes en time af til fotografering, så der er rig mulighed for at få taget nogle varierede billeder med forskelligt tøj/rekvisitter, hår og makeup – hvis du ønsker det. Du kan medbringe alt, hvad dit hjerte begærer af rekvisitter til din boudoir fotografering. Det vigtigste er, at du er komfortabel i det tøj, du tager på. Når du føler dig komfortabel og tryg, får du en bedre oplevelse, og vi, som fotografer, kan få det bedste frem i dig.

Inspiration til rekvisitter og beklædning:
– lingeri/undertøj, blonder, vest, pels, selvsiddende strømper
– stilletter, smykker, hatte, lange handsker, tørklæde, fjer, maske, strømpebånd
– spejl, rosenblade, blomster, stol

Du bestemmer selv, hvordan dine billeder skal se ud. Det er dine billeder, og vi vil gøre, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker til boudoir billederne. Hvis du har set nogle billeder i magasiner, blade eller på internettet, hvor du måske bliver inspireret af stemningen, stilen, udtrykket, poseringen eller belysningen, er du velkommen til at tage dem med.

Hvordan foregår boudoir fotograferingen?

Når du ankommer til vores fotostudie i Slagelse eller Vejle, tager vi en snak om, hvad dine forventninger og mål er med dine boudoir billeder. Har du inspirationsbilleder med, tager du dem frem og sammen finder vi frem til, hvordan vi opfylder dine ønsker.

Vores omklædningsrum ligger i private omgivelser, og du kan skifte tøj i ro og mag uden forstyrrelser. Der vil være tid til tøjskift under fotograferingen, så vi kan give dig nogle varierede boudoir billeder.

At få taget boudoir billeder af en professionel fotograf kan være en grænseoverskridende oplevelse. Derfor er det vigtigt for fotografen, at du slapper af og føler dig tryg foran kameraet. Det skal vi nok hjælpe dig med!

Vi anbefaler, at du ved de første billeder af din fotosession, vælger et boudoir (tøj)sæt, som giver dig mulighed for at fokusere på kameraet. Er du for optaget af, om man nu kan se for meget eller for lidt, kan det ses på billederne, og der kan gå længere tid, inden du føler dig afslappet. Vi har god tid, og vi skal nok nå at få taget mange varierede billeder i forskellige outfits og med forskellige rekvisitter.
Vores fotografer er meget detaljeorienterede, og vi skal nok hjælpe dig på vej med, hvordan du skal posere for at få din ønskede stemning og dynamik frem på boudoir billederne.

Efter boudoir fotograferingen har du tid til at klæde om, inden du kommer ind og ser dine billeder. Vi har indrettet et hyggeligt fremvisningslokale, hvor du kan sidde behageligt og roligt, mens du kigger dine billeder igennem i ro og mag. Sammen med fotografen vælger I de boudoir billeder ud, du kunne tænke dig. Samtidig bestemmer I størrelsen på billederne og det ønskede antal, du vil have med hjem.

Dine udvalgte boudoir billeder:

Når du har udvalgt de billeder, du ønsker at have med hjem, vil billederne gennemgå en redigering. Her vil vi lave små justeringer på kontraster, farver og lys på billederne, hvis du ønsker dette. Vi vil desuden kigge boudoir billederne godt i gennem og fjerne eventuelle mærker (f.eks. blå mærker på huden eller rødme), bumser, knopper, og hvad du ellers ønsker at få fjernet. Vi går op i høj kvalitet og holdbarhed. Derfor kan vi tilbyde dig at fremkalde dine billeder på fine art eller lærred. Begge billedtyper har en levetid på mellem 100-150 år og kan derfor gå i arv til de næste generationer.

Det vil være muligt at hente/modtage dine billeder 3 uger efter din fotosession.

En oplevelse

hr
En fotografering hos os er meget mere end en fotografering. Det et luksusforløb, hvor kunden bliver forkælet og holdt i fokus, selv når vi befinder os bag kameraet eller ved fremvisningen af optagelserne i vores dertil indrettede “show rooms”.

Hvem er vores kunder?

hr
Vores kundekreds spænder vidt omkring, men fælles for dem alle er, at de er individer, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet og sætter pris på oplevelsen, såvel som produktet. Vores mål er ikke at overvælde med et utal af fotografier, men derimod at bruge vores ekspertise og erfaring til at udvælge de allerbedste fra optagelsen og dermed give dig den bedst mulige oplevelse, der med sikkerhed vil give selvtilliden et løft, og sikre at dit endelige produkt er værdigt til at pryde dit hjem i mange år frem.

KONTAKT OS