– Mode billeder for ikke modeller

hr

Via medier som modemagasiner, film, blogs og tv-programmer har unge mennesker muligheden for at få indblik i pop-kulturens verden og komme med bag kulisserne, når verdens berømtheder er på arbejde. Vi stræber alle efter succes og efter at sætte vores egne fodspor i samtiden, og med hjælp fra disse medier kan vi se, hvad det kræver at kunne tage skridtet mod stjernerne. Vi tager alle billeder af os selv. Hovedsageligt for at gemme vores tilværelse til andre tider, men i særdeleshed også for at gøre opmærksom på os selv, og det liv vi lever.
Det rette billede kræver planlægning og koordination. Vores fremtræden skal stemme overens med vores mentalitet, omgivelserne skal ikke overskygge os, og situationen skal skinne igennem.

Sæt selfie på pause – bare for en kort stund

Dagligt bruger vi vores telefon/tablet og de sociale medier til at tilkendegive vores bedrifter, humør og små anekdoter fra hverdagens oplevelser. Selfies bliver ”langet over disken” flere gange dagligt og er med til at iscenesætte os selv, på den måde vi ønsker, at omverdenen skal se os. Men hvor god er kvaliteten egentlig på disse selfies, og viser de i virkeligheden vores sande jeg?
Hos os behøver vi ikke mere end ét klik, og så er første billede i hus og klar til produktion. Men hvorfor stoppe, når legen først lige er begyndt? Kom ind i vores studie og få bygget en professionel billedserie op, hvor du slipper kameraet og lader os guide dig til endnu mere lækkerhed og misundelsesværdige billeder, som vil blive beundret af mange.

Velkommen til Poze

Vi tager ikke kun billeder – vi skaber minder for dig. Model billeder handler ikke kun om det, vi ser på tv i modemagasiner. Billederne kommer til at handle om dig, dine ønsker, tanker og ideer.
Ønsker du at iscenesætte dig selv, fortælle en historie eller vise dig selv frem fra dine mest attraktive sider, kan dette gøres gennem en serie modelbilleder.

Denne dag handler ikke om os, men om dig og selvfølgelig har du mulighed for at sætte dit eget præg på både look og billeder. Vi forventer dog hverken, at du har erfaring eller specifikke ønsker – vi har masser af ideer at dele ud af – det, vi ønsker, er at skabe billeder, som du bliver glad for og stolt over at vise frem. Dine billeder vil ikke kun blive et minde om din oplevelse hos os; det vil også blive et evigt minde for dig  og evt. din familie og/eller nærmeste, hvis dine billeder er gavepotentiale.

For dig kan vores tilbud være en god anledning til at give dig selv en omgang selvforkælelse, en fed oplevelse, et selvtillidsboost og/eller dokumentation og minder for din personlige udvikling.

En oplevelse

hr
En fotografering hos os er meget mere end en fotografering. Det et luksusforløb, hvor kunden bliver forkælet og holdt i fokus, selv når vi befinder os bag kameraet eller ved fremvisningen af optagelserne i vores dertil indrettede “show rooms”.

Hvem er vores kunder?

hr
Vores kundekreds spænder vidt omkring, men fælles for dem alle er, at de er individer, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet og sætter pris på oplevelsen, såvel som produktet. Vores mål er ikke at overvælde med et utal af fotografier, men derimod at bruge vores ekspertise og erfaring til at udvælge de allerbedste fra optagelsen og dermed give dig den bedst mulige oplevelse, der med sikkerhed vil give selvtilliden et løft, og sikre at dit endelige produkt er værdigt til at pryde dit hjem i mange år frem.

KONTAKT OS