Makeup og Styling

hr

At skabe smukke billeder handler først og fremmest om et godt teamwork blandt vores fastansatte makeupartister samt fotografer og dig. Selvfølgelig besidder vi stor teoretisk og teknisk viden samt flere års erfaring, som vi arbejder ud fra. Det er også utrolig vigtigt, at du er komfortabel med det look, du har fået, så du er afslappet og tryg.

Makeup

Der er nogle generelle normer indenfor makeup, når det er til fotografering, som makeupartisterne skal forholde os til. Først og fremmest skal makeuppen påføres kraftigere, da lysopsætningen vil og absorbere makeuppens farveintensitet. Dette er gældende indenfor alle looks – lige fra de kraftige smokey eyes til den helt naturlige makeup.

Dernæst kommer placeringen af makeuppen. Du vil muligvis mene, at øjenskyggen er lagt for højt, i forhold til hvad du måske selv er vant til, eller at kindbenene er fremhævet ”forkert”, men fortvivl ej. For vi har ikke kun lysopsætningen at tage hensyn til; de poseringer du skal igennem har også betydning for makeuppens placering. Det er derfor vigtigt, at du har tillid til vores professionalisme og erfaring.

Naturligt, for os, er korrigering af øjne, læber, kindben og små eventuelle koorigeringer til din ansigtsform (alt efter hvor markeret du er). Dette vil altid være en del af vores arbejdsmetode for at udjævne eventuelle forskelligheder i ansigtet. Vi sætter fokus på ansigtets symmetri. Føler du, at makeuppen ikke er påført ens, er det et bevidst valg fra makeupartistens side, da vi igennem vores arbejde bruger mørke og lyse toner samt shine og matte farver til at påvirke henholdsvis din øjen-, læbe- og ansigtsform.

Disse korrigeringer handler ikke om at ændre for meget på de former, du har fået fra naturens side; det handler blot om at rette dem en smule op, da kameraet fanger og fremhæver mange detaljer.

Du vil få vist et test billede, inden selve photoshootet går i gang. Du har her mulighed for at se, hvordan hele looket tager sig ud på billeder og har du eventuelle rettelser, kan vi rette op på dit look, så du bliver 100 % tilfreds.

Farvebilleder

Med vores naturlige lysopsætning har vi mulighed for at skabe forskellige looks, alt efter dine ønsker og behov. Der er selvfølgelig stadig de generelle forholdsregler med hensyn til påføring af makeuppen samt korrigering af øjne, kinder og læber, som går igen uanset koncept/billedvalg. Er du ikke vant til at gå med makeup, kan det føles og se voldsomt ud med foundation og (eventuelt) concealer på huden. Men når alt kommer til alt, er det bl.a. den smukke base, som er med til at give dig en smuk, ensfarvet hudtone, som giver kræs til dine billeder. Øjenmakeuppen vil typisk være der, vi sætter fokus, for at give øjnenes intensitet en hjælpende hånd under din fotosession. Men detaljer omkring fokuspunkt og looket, er noget du og en af vores makeupartister tager en snak om, inden I går i gang.

Priser

1 almindelig fotosession inkl. fremvisning og udvælgelse = 975 kroner
*Her afsætter vi 2 timers tid og du får fremvist 20-40 forskellige billeder.

Makeup og hårsætning af professionel makeup artist = 775 kroner
*Her skal du afsætte 1 times tid. Dette er et tilvalg til fotograferingen.

Vores professionelle makeup artist lægger din makeup i samråd med dig og din personlighed.
Her bliver der ikke ordnet negle. Hårsætning er derudover ikke inklusiv klip og farvning.

Makeup uden hårsætning = 500 kroner
*Dette er et tilvalg til fotograferingen.
Hårsætning uden makeup = 275 kroner
Dette er et tilvalg til fotograferingen.

Mini makeup = 300 kroner
*Her afsætter vi maks 20 minutters tid til dig. Du kan vælge at få en naturlig styling, hvor vi fremhæver dine ansigtstræk eller vi kan pifte din egen makeup op. Dette er et tilvalg til fotograferingen.

1 kort fotosession inkl. fremvisning og udvælgelse = 550 kroner
*Her afsætter vi 1 time og du får maks fremvist 10 forskellige billeder.

KONTAKT OS