hr

Dét at have en baby er en begivenhedsrig periode og en tid, man som forælder vil huske tilbage på resten af livet. Det er især i disse tidlige år, at mange udtryk og unikke personlighedstræk udvikles – og endda i en sådan fart, at man som forælder til tider ville ønske, man kunne fastfryse tiden for et øjeblik og dele det med sine nære.

Med et billede gøres netop dette. Det holder minderne friske og sikrer, at du for altid vil kunne huske tilbage på de mange øjeblikke, hvor du forelskede dig i dit barn om og om igen.

Billeder er den bedste måde at mindes på. Vi lever i en tid, hvor kameraet nærmest er fastmonteret på os i form af den indbyggede fotofunktion i vores telefon. Denne er altid indenfor rækkevidde, klar til at blive taget op ad lommen, så man kan knipse løs og fange de stunder, man ønsker at immortalisere.
Hos Poze Photography vil vi gerne være med til at forevige dine minder. Det er en del af vores vision at give dig noget helt unikt; et stykke personlig kunst, der kan hænges op og vises frem i mange år. Vi søger at fange de små, særlige øjeblikke og det specielle glimt i øjet, der kendetegner netop dit barn.
Vi vil gerne skabe billeder, der ikke blot er minder, men billeder med personlighed.

En dygtig babyfotograf kender værdien af minder

Der lægges derfor enorm vægt på kvaliteten for at sikre, at minderne holder til tidens tendenser, og at minderne skildres så æstetisk og smagfuldt som muligt. Dette opnås med de rette omgivelser samt grundig kendskab til det rette udstyr. Hos Poze anvender vi altid teknologi, der lever op til tidens udvikling, og vores dygtige fotografer er alle uddannede til at få teknik og lys til at spille sammen, så billederne altid bliver skarpe, klare og stemningsfyldte. Vi ved dog, at det ikke kun er teknikken, der skaber billederne, men i lige så høj grad stemning, kommunikation og atmosfære.
Derfor har vi også sikret et roligt, aflukket studie med god plads, varme, puslerum, siddefaciliteter og mikroovn, så du og dit barn kan finde jer til rette og få lidt ro, inden fotograferingen begynder.

Mange års erfaring

Vores mange års erfaring har desuden forberedt os på det meste. Vi ligger inde med en masse forskellige rekvisitter og et stort udvalg af spændende legetøj, så barnet kan føle sig tilpas, uanset alder. Billederne kan blive lige så simple eller personlige, som man ønsker det. Vi sætter barnets behov højt, og tålmodighed og forståelse er vigtige elementer heri.

Til sidst tilbyder vi en fremvisning af de billeder, der er blevet taget, som enten kan være i forlængelse af fotograferingen på dagen eller på et senere tidspunkt, alt efter hvad der passer jer. Fremvisningen foregår ligeså i rolige omgivelser, hvor I sammen med fotografen kan udvælge jeres favoritter blandt det store udvalg og få sat jeres eget personlige præg på beskæringer og farvevalg. Vores sortiment indeholder en masse forskellige produkter; fra lærredsprint og plakater til albums og cd’er, så I ender ud med et håndgribeligt produkt, der kan føles på og gemmes, så længe det kræves.

Vi hos Poze Photography ved, hvor vigtige minder er, og vi håber først og fremmest at kunne gøre en fotografering hos os til en god oplevelse, som I kan have med jer resten af livet. Samtidig vil vi tilbyde jer en livslang investering, som I kan glæde jer over i dag, i morgen og flere år frem i tiden.

Hvem er vores kunder?

hr
Vores kundekreds spænder vidt omkring, men fælles for dem alle er, at de er individer, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet og sætter pris på oplevelsen, såvel som produktet. Vores mål er ikke at overvælde med et utal af fotografier, men derimod at bruge vores ekspertise og erfaring til at udvælge de allerbedste fra optagelsen og dermed give dig den bedst mulige oplevelse, der med sikkerhed vil give selvtilliden et løft, og sikre at dit endelige produkt er værdigt til at pryde dit hjem i mange år frem.

KONTAKT OS