Hårstyling

hr

Vi er alle forskellige. Dette er naturligvis også gældende for vores hår i form af hårtype, længde og struktur. Hertil har stylingen af håret selvfølgelig også indflydelse på det endelige billedresultat.
I henhold til styling af håret, er det ikke kun hårets opbygning, der skal tages højde for; din ansigtsform er nemlig en utrolig vigtig faktor i din hårstyling. Dette er noget, vores makeupartister har fuldstændig styr på: Ved hjælp af deres ekspertise og erfaring og i samråd med dig og dine ønsker, kan vi tilføje prikken over i’et ved en lækker styling af lokkerne.

For det er netop, hvad håret er: Prikken over i’et, som fuldfører dit look til absolut lækkerhed.

Vigtigst af alt er fylde i dit hår. Her handler det hverken om hårstråenes længde eller tykkelse, men at der simpelthen skal et løft ind i hårets bund for at få løftet lokkerne. Ved at sørge for dette, undgår vi at håret kommer til at se fladt og tungt ud på de endelige billeder.

Hår med længder

Hvis der er længde, i dit hår, opnås det bedste billedlige resultat med løsthængende hår med struktur og spil i længderne. Dette betyder ikke, at der nødvendigvis skal være krøl og masser af det; der findes også lettere og mere naturlige stylinger, når hårlokkerne skal have lidt mere spil. Såfremt du ønsker krøl, opfylder vi gerne dette, da bølgende lokker oftest giver et lækkert touch til dit look.

Vi anbefaler dig at følge vores råd, da det gør en stor forskel til hele looket og dermed din billedserie. Vi tager altid et testbillede inden vi for alvor går igang med din fotosession. Testbilledet giver dig en god fornemmelse af, hvordan dit samlede look fremstår på billeder. Skulle du have indvendinger eller tilføjelser til makeup og hår, er det her, du siger til, således vi kan lave dine ønskede korrektioner, inden vi tager flere billeder.

Kort hår

Kort hår er som regel klippet til en bestemt frisure, alt efter hvordan længderne er klippet. Dog er der her stadigvæk hensyn, der skal tages. Som med langt hår, er løft til hårets bund essentielt ligeså vel som det er enormt vigtigt at kigge på ansigtets form, så vi med de eventuelle længder kan fremhæve dine bedste træk bedst muligt.

Hair extensions

Der findes mange afskygninger af hair extensions. De kan være påsyede, svejsede, tapede, være clip-ons med videre. Om dine extentions er påsat af din frisør eller ej, har ikke den store betydning. Det mest væsentlige og afgørende for styling af dine extensions er, hvorvidt dine extensions er fremstillet af ægte hår eller kunstfibre.

Ægte hår kan sagtens tåle varme og tager bedre imod stylingsprodukter. Vi har med extentions lavet af ægte hår mulighed for at gå ind og kreere forskellige hårstylinger alt efter dine ønsker.
Er dine extentions derimod uægte hår, det vil sige kunstfibre, har vi desværre ikke de samme muligheder. Dette skyldes, at kunstfibre er stive, plastfremstillede strå, og dem har vi ikke mulighed for at style ved hjælp af varme. Varmen er det, der går ind og skaber struktur i ægte hår, hvorimod det ved kunstfibre vil gå ind og smelte dem – de kan simpelthen ikke tåle varmen.

Priser

1 almindelig fotosession inkl. fremvisning og udvælgelse = 975 kroner
*Her afsætter vi 2 timers tid og du får fremvist 20-40 forskellige billeder.

Makeup og hårsætning af professionel makeup artist = 775 kroner
*Her skal du afsætte 1 times tid. Dette er et tilvalg til fotograferingen.

Vores professionelle makeup artist lægger din makeup i samråd med dig og din personlighed.
Her bliver der ikke ordnet negle. Hårsætning er derudover ikke inklusiv klip og farvning.

Makeup uden hårsætning = 500 kroner
*Dette er et tilvalg til fotograferingen.
Hårsætning uden makeup = 275 kroner
Dette er et tilvalg til fotograferingen.

Mini makeup = 300 kroner
*Her afsætter vi maks 20 minutters tid til dig. Du kan vælge at få en naturlig styling, hvor vi fremhæver dine ansigtstræk eller vi kan pifte din egen makeup op. Dette er et tilvalg til fotograferingen.

1 kort fotosession inkl. fremvisning og udvælgelse = 550 kroner
*Her afsætter vi 1 time og du får maks fremvist 10 forskellige billeder.

KONTAKT OS