Fotograf » Portræt og erhvervsfotografering

Om Poze

Poze er et konceptudviklet firma, der leverer professionelle produkter til den kvalitetsbevidste forbruger; erhverv såvel som private kunder. Det primære fokus hos Poze er at skabe oplevelser, som kan følge vores kunder resten af livet i form af højkvalitets produkter fremstillet i vores egne lokaler.
En fotografering hos os er meget mere end en fotografering. Det et luksusforløb, hvor kunden bliver forkælet og holdt i fokus, selv når vi befinder os bag kameraet, i make-up’en hos vores tilknyttede stylister, eller ved fremvisningen af optagelserne i vores dertil indrettede “show rooms”.

Vi har udviklet en række forskellige koncepter til at ramme ethvert behov og garanterer, at både forventninger og ideer bliver mødt med den bedst mulige service og respekt fra vores mange dygtige medarbejdere.

Hvem er vores kunder

Vores kundekreds spænder vidt omkring, men fælles for dem alle er, at de er individer, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet og sætter pris på oplevelsen, såvel som produktet.
Vores mål er ikke at overvælde med et utal af fotografier, men derimod at bruge vores ekspertise og erfaring til at udvælge de allerbedste fra optagelsen og dermed give dig den bedst mulige oplevelse, der med sikkerhed vil give selvtilliden et løft, og sikre at dit endelige produkt er værdigt til at pryde dit hjem i mange år frem.

 

– Velkommen hos Poze

M e r e   I n f o