Fotograf » Portræt og erhvervsfotografering

256 Shades of Grey

– Sort/hvid billeder med kant

 

How many different shades do you have?

_DSC1711-copy

Et lækkert og kunstnerisk sort/hvidt portræt skal vise mere end blot et kønt ansigt; det skal afsløre mere end dit umiddelbare udseende på dine billeder. For at se udover det åbenlyse på dine billeder, skal der tilføres lag af mening og dybde, som skildrer dig, som den du er, som en helhed og som menneske – vi går udover det overfladiske førstegangsindtryk, som billeder kan give.

256 Shades – sådan får vi det bedste frem i dig

At skabe almen forståelse indenfor de tekniske termer af gråtoner, når det omhandler fotografering og billedbehandling, kan blive en lang og kedsommelig læseprocess. Derfor vil vi i stedet tage udgangspunkt i dig kombineret med en mere musikalsk metafor.

Du er helt unik og enestående! I din væremåde, dit udseende, ansigtsmimik, kropssprog samt fremtoning. Der findes kun én af dig, hvilket gør dig og dit nærvær uerstattelig for dine nærmeste. Som tangenter på klaveret, hvor hver tangent har sin helt egen tone, har du et unikt spil af farvenuancer, som tilsammen skaber dig og dit udseende – ligesom tangenternes toner tilsammen skaber rytme og balance og i sidste ende musik.

Én farvetone kan, ligesom musikkens enkelte toner, virke lidt kedelig og knapt så nuancerende og fristende, men sætter du dine forskellige toner sammen, får du skabt balance og et smukt sammenspil. Dette unikke sammenspil af dine personlige toner giver os mulighed for sætte fokus på dig og din personlighed.

256 Shades Effekt

Det fantastiske ved vores sort/hvid billeder er, at du ikke kun får skabt en smuk og æstetisk billedserie; du får også billeder, som passer ind i alle hjemmets indretninger, da gråtonerne tilfører et kunstnerisk og tidsløst særpræg.

Med brug af gråtoner vil vi skabe en smuk kontrast på dine billeder. Vi får på den måde sat fokus på dig og dit udtryk og skaber en unik og stemningsfyldt billedserie, uden forstyrrende elementer som kan fjerne fokus fra dig.

Ved at kombinere brugen af skygger og lysopsætning, kan vi skabe dybde og mere intensitet til dine billeder. Vi kan gå ind og fremhæve dine bedste sider med vores lys og dæmpe de mindre tilfredsstillende sider med vores skygger. På den måde vil både vores lysopsætning og skygger skabe en flot silhouette omkring dig. Desuden vil vi sætte fokus på din feminine udstråling samt sætte mere markering på de blødere kanter – et eksempel på dette kan være en bedre markering af kindben og/eller talje. Altså bruger vi vores lyskilder til at sætte fokus på dine bedste kropslige træk og personlige udtryk.

 

_DSC1646-copyVores portrætter vil komme tæt på dig og din personlighed og ikke kun skildre dig som person, men som et levende menneske med følelser.

Hvor ofte husker du at sætte tid af til dig selv? Blot et par timer for at nyde og påskønne dig selv og få en velfortjent pause fra dine daglige kampe samt en belønning for dine mange sejre. Det er videnskabeligt bevist, at vi kvinder har brug for mere forkælelse, afslapning og gerne en længere pause fra det daglige, da vores hjerner arbejder på højtryk 24/7 med diverse gøremål, huskelister og uforudsete to-does, som sjældent lader til at ende, da nye blot hober sig op.

Greyscale Photography

Du og dine personlige udtryk skal i fokus. Med disse unikke billeder finder vi dig frem  på billederne uden forstyrrende elementer, som hurtigt kan fjerne blikket fra den skønhed du er, og som skal være blikfang på dine billeder.

Vi arbejder med gråtoner, kontraster, lys og skygger og med denne kombination skaber vi smukke billeder af dig; personlige billeder, som viser dine følsomme og sårbare sider. Ja ja… vi er stærke kvinder, vi er selvstændige  kvinder og vi er (oftest) chefen, der holder styr på hjemmets fire vægge samt tilhørende beboere. Netop dette er grund nok til at give dig selv et par timers frirum til at finde (måske endda mindes) disse mere sjælsomme sider. Sider, som kan vise omverdenen og dig selv, at selvom vi arbejder med otte arme samtidig 24/7 med tilhørende projekter og gøremål, så er der stadig denne side af os selv. Selvom den sjældent får lejlighed til at komme til udtryk, er den dog ikke glemt.

For mere information

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail

Dit telefonnummerM e r e   I n f o